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2009年8月26日 (水)

Saturday 29/8, cooking atelier : "Saveurs de Nice"8月29日土曜日、料理教室サヴール・ド・ニース

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The PJ cooking atelier "Saveurs de Nice", A discovery of Provence Gastronomy will take place on Saturday August 29th from 3PM to 8PM  at our place in Senzoku Ike. For more information, see here.
The menu is :
Entrée : Pissaladière .
A traditional Provence style onion and anchovy tart on an olive oil crispy crust
Soupe : Soupe au Pistou.
The most famous vegetable soup of Provence with it's basilic sauce.
Granité : Granité au melon
An kind of sherbet to be served before the main dish made with honey and melon
Main dish : Poulet aux olives avec riz au safran
A beautiful combination of colors and flavors.
Dessert : Mini crêmes brûlées au citron et au Romarin

A combination of 2 easy to do crême brûlées.

PJ料理教室、サヴール・ド・ニース 南仏プロヴァンス美食の発見が、8月29日土曜日、洗足池の我が家で行われます。詳しくはここを見てね。

アントレ*プロヴァンスの伝統的な一品、オニオンとアンチョビのタルト オリーブオイルでサクサクに作るパイにのせて
スープ*プロヴァンスで最も有名な野菜スープ バジルソース添え
グラニテ*ハチミツとメロンのシャーベット メインディッシュの前のお口直しに
メインディッシュ*カラフルな色と香りのコンビネーション (チキン&サフランライス)
デザート*カンタンに作れる2種類のミニ・クリームブリュレ

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