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2009年11月27日 (金)

"Be Nouveau" party for the Dreamia Club Anniversary./ドリーミア・クラブ記念パーティ“Be Nouveau”

I share with you some views of our "Be nouveau Party" at Cleanup Shinjuku Showroom on November 25.

Be "Nouveau" means to be NEW.

Staying always new, without outdated ideas is one of the keys of an exciting life. Because life is by nature always New, never repetitive, living "ad lib" keeps us in the flow. When we stay like a transparent glass, the changing colors of life can play trough us freely... To express this idea, as a symbol, for this party, I chose to display all the food of the buffet in transparent cups.

As you can imagine it requires a very delicate work of preparation because you have to stay very concentrated to fill the cups without spoiling the transparency of the container...It took from 10:30 to 5:00PM to fill artistically the700 cups...

11月25日、クリナップ新宿ショールームにて行われた“Be Nouveau/ビー・ヌーヴォー・パーティ"の様子を見てください。

Be "Nouveau"は、新しくなるという意味です。

時代遅れの考えをおいておいて、いつも新しくい続けることは、ワクワクする人生を送るコツのひとつです。人生というのは、放っておいてもいつも新しいのだから。同じ繰り返しは絶対ない、“アドリブ”で生きることで僕たちは流れの中にい続けられる。自分自身が透明のグラスのようだったら、人生の色の移り変わりを、僕たちの体を通して自由自在に楽しめるね。このアイディアを表現するために、シンボルとして、僕は透明のカップの中にすべてのバッフェ形式のお料理を入れて見せることにしました。

ご想像のとおり、準備はとても繊細な仕事。透明な容器を汚さずお料理を入れていくには、ものすごい集中力を持続させなければならないのです。芸術的な700個のカップを仕上げるのに、朝10時半から夕方の5時までかかりました。

 

A lot of work as you can see...
ご覧のとおり、たくさんの仕事が…

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But the result looks quite nice.

だけど。その結果、素晴らしい出来映えでしょう。

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The menu :

Served in cups:

Mini hamburgers with chick peas and white sesame paste
Eggplants and cheese millefeuilles
Curried couscous with lemon sardines
Carrot salad with cumin sauce Morocco style
Shrimp crispy roll Thai style
Cold coconut and pumpkin soup
Silky Tofu with cucumber salad
Apple compote, yuzu taste, with honey almond cream
Belgian speculoos cookies tiramisu
Dried plum in red wine with grapefruits peel in syrup.

メニュー:
カップの中に盛られたもの:
ミニハンバーガー w ひよこ豆と白ごまペースト/ 茄子とチーズのミルフィーユ、レモンサーディンを添えたカレークスクス/モロッコ風クミンソースの人参サラダ/タイ風エビのパリパリロール/ココナッツとカボチャの冷製スープ/キュウリサラダと絹ごし豆腐/リンゴのコンポート柚子風味 蜂蜜アーモンドクリームがけ/ベルギー産スペクルースクッキーのティラミス/ドライプラムの赤ワイン漬け w グレープグルーツの皮のシロップ漬け

 

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Curried couscous

カレークスクス

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Carrots Morocco style

モロッコ風人参

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The bar corner

バーコーナー

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And the Tajine corner with an original "Sweet potatoes and Chicken tajine" perfect for the season.

この季節にぴったりの“スウィートポテトとチキンタジン"タジンコーナー

 

The preparation is finished Yuri is getting ready for our talk show.

Thanks to all the Cleanup and Dreamia Club Team for their very precious help and thanks to all the Guests for the loving time spent together...

With Love of Patrice and Yuri to everyone

クリナップとドリーミア・クラブチームの皆さん、貴重なヘルプをありがとうございました。そして参加者の皆さん、愛ある時を一緒に過ごしてくれてありがとう…

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コメント

クリナップのサイトも見てますよcat
パトリスさん、大活躍ですねnote

投稿: macaron | 2009年11月28日 (土) 07時52分

Dear Patrice san

Color to ieba, omoshiroi hanashi .

Kinou TV de mimashitayo!

Samon(sake) wa Pink desune.

Ano color wa ebi toka red color wo tabesugita kara.

Tabenakata sake no mi wa white.


Sake wa shiromi no sakana datta so desu!

Wonderful! ahaha

投稿: gaju | 2009年11月28日 (土) 09時04分

Dreamiaの矢ヶ崎志保です。

先日は素敵な一時をありがとうございました!
パトリスさん、ユリさんのホスピタリティに多くのことを学ばせていただきました。

ぜひ、またご一緒させて下さい♪

投稿: shiho | 2009年12月 7日 (月) 15時13分

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