« Self confidence & Passion/自信と情熱 | トップページ | Ready for "Rendez-Vous de Tokyo" Party!!!/準備はいい?ランデヴ・ド・トキオのパーティだ!!! »

2010年6月 3日 (木)

3 June 2010, Happy Apéritif!/6月3日ハッピーアペリティフ!

Very good weather this year for the "Happy Apéritif!". It was like a huge loving gastronomic "pique-nique" at Roppongi Hills.

今年の“ハッピーアペリティフ”は最高のお天気。六本木ヒルズで、巨大美食“ピクニック”って感じで。

As usual, I started by tasting the amazing cocktails of the Bartenders concours. As you can see, the decoration of the drinks was really cute (Look at the birds on the right...They were made by the winner of this year, a woman bartender...)

いつもように、僕はコンコースにある、目を見張るばかりの素晴らしいバーテンダーのカクテルを試飲することから始めました。ご覧ください、このドリンクのデコレーション、すごくかわいいでしょう。(右側の鳥を見て。今年の優勝者である女性バーテンダーの作品です。)

Img_00611

Img_0059


Img_00651


Img_00821

And between the "stages", good food, good drinks,...I is always a great chance to meet all my friends Chefs (Here Monsieur Pachon (Restaurant Pachon) et Monsieur Fujimori (Boulangerie l'Esprit de Bigot) )and also many others. It is also a great occasion to meet the readers of my books and former customers of my restaurants...

ステージの合間に、美味しい食べ物、美味しいドリンク… それに、ここにいるムッシュー・パション/レストラン・パションやムッシュー・フジモリ/ブランジェリー・レスプリド・ビゴをはじめ、僕の友人であるシェフたちに多く出会える素晴らしい機会です。それから、僕の本の読者や、レストランの昔のお客様たちにも出会える。

Every time I participate at this joyful event I feel the greatness of the mission of all the people who work hard in their kitchens to make the joy and pleasure of eating one of the Arts of Life ...

毎回この楽しいイベントに参加して感じるのは、ここにいるすべての人たちが、自分たちの持っているものを出し切っている素晴らしさです。彼らは、生活のアートを食べる喜びや幸せを作り出すためにキッチンの中で一生懸命…

So, this year again many thanks to the Chefs, the Staff of the Sopexa and all the organizers for this beautiful occasion... Merci!Merci!

シェフのみなさん、フランス食品振興会のスタッフのみなさん、この美しい場を創りだしてくださったすべての方たちに今年もまた、心から感謝します。ありがとう、メルシー!メルシー!

|

コメント

コメントを書く





絵文字を挿入